Joulutiedote

• JOULUINEN TUNNELMA
  • ARPAJAISET
  • Arpajaisten tuotto käytetään Satukallion asukkaiden parhaaksi

Satukalliossa järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa JOULUKALENTERI.  Kartasta näet missä minäkin päivänä avautuu Joulukalenterin ”luukku”. Myös tarkat osoitteet näkyvät kartassa. Joulukävelylle voi poiketa minä iltana vaan, tai vaikka joka ilta käydä katsomassa miltä päivän uusi ”luukku” näyttää. Kalenterin asetelmia voit ihastella kadulta (yksityiset kodit) tai kurkistella ikkunoista (koulu ja päiväkodit). Kartan löydät myös Satukallion K-kaupalta.
Perjantaina 8.12. aukeaa K-market Satukallion luukku glögien tuoksussa. Lauantaina 16.12. aukeavassa Kakkutalon Gilanin luukussa kannattaa käydä juurikin 16.12. kurkkaamassa mitä luukusta löytykään.

Yhteistyössä mukana K-market Satukallio, Kakkutalo Gilan, alueen koulu ja päiväkodit sekä partiolaiset sekä useat alueen asukkaat. KIITOS TEILLE!

OIKEIN HYVÄÄ JOULUN AIKAA JOKAISEEN KOTIIN! ONNEA JA MENESTYSTÄ UUDELLE VUODELLE 2018!
LÄMMIN KIITOS JÄSENILLEMME KULUNEESTA VUODESTA!